Inschrijvingsformulier

Klik hier voor het inschrijvingsformulier

Opgelet: met het invullen van dit formulier kan je niet zomaar starten met de lessen. Dit formulier vul je enkel in nadat de instructeur je dit vraagt.

Hou alvast je polisnummer van je familiale verzekering klaar en het boekje van je hond.

Ingevulde gegevens blijven vertrouwelijk, enkele gegevens zijn noodzakelijk voor het aanvragen van je verzekering. Bij het indienen van dit lidmaatschap ga je akkoord met het huishoudelijk reglement en de statuten van VZW OTV Terbiest als eveneens de privacywetgeving 2018. Ook geef je hierbij toestemming om foto's, gemaakt tijdens clubactiviteiten, te gebruiken voor de website en de facebookpagina van OTV Terbiest.

Het jaarlijks lidgeld dient na inschrijving overgemaakt te worden op het rekeningnummer BE88 0016 7771 6141 ten voordele van VZW OTV Terbiest. Het lidgeld bedraagt € 70 per geleider. Hiermee kan je dan zowel de discipline gehoorzaamheid, agility, mondioring én showtraining uitoefenen. Indien je enkel showtraining wenst te volgen, bedraagt het jaarlijkse lidgeld € 30 euro per geleider.

Via de mutualiteit kan je een gedeeltelijke terugbetaling voor sportclubs aanvragen. Indien je hiervan gebruik wil maken, mag je ons dit document mailen of bezorgen in de kantine.

©2020 Hondenschool OTV Terbiest | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin